Job i Parken

Job i Parken

Parken søger servicemedarbejdere

Parken Services A/S søger løbende servicemedarbejdere til en række forskellige opgaver på Danmarks Nationalstadion, hvor vi først og fremmest lægger rammer til alle F.C. Københavns hjemmekampe, til en række hjemmekampe for det danske herrelandshold samt til koncerter og events.

>> Læs mere her

Ordnede forhold og god løn
Ansættelse sker som “Tilkaldemedarbejder efter vagtplan”, jf. Industriens Overenskomst (organisationsaftalen for oplevelsesindustrien).

Fælles for jobtyperne er, at du gerne skal kunne tage regelmæssige vagter til fodboldkampe, koncerter og events i weekender og på sene hverdagsaftener.

Vi tilbyder en god løn, som afspejler at det har en høj prioritet for os at forbedre den samlede tilskueroplevelse i Parken.

Bemærk at du skal vedlægge kopi af pas ved din ansøgning. Hvis du ikke er EU eller EØS borger, skal du også vedlægge arbejds- og opholdstilladelse (både for- og bagside af dokumentet).

Jobtyperne
Her finder du mere information om de fire forskellige jobtyper – du er velkommen til at søge på flere af dem, men det skal ske enkeltvis for hver jobtype på det link, du finder på de enkelte sider.

Indøvelse/oplæring og arbejdsmiljø/sikkerhed
Du bliver indøvet og oplært i dine arbejdsopgaver (i forhold til din uddannelse og erfaring), så du kan udføre dem korrekt og sikkerhedsmæssigt forsvarligt for både dig, dine kolleger og vores gæster.

– – – – – –

 

Søger du job eller praktikplads i Parken/FCK?

Vi får jævnligt uopfordrede ansøgninger til job, praktikforløb og frivilligt arbejde.

Du er altid velkommen til at sende os en ansøgning med et CV her. Vi læser alle ansøgninger igennem og vender tilbage, hvis der opstår et behov, som matcher dine kvalifikationer.

Vi slår jævnligt stillinger op på fck.dk/job-og karriere og jobportaler.