DBU & Landskampe - nyheder

Klar til EM 2024: Tillykke, Danmark!

17/11/2023

Fredag aften bød på endnu en stor fodboldaften i Parken, da herrelandsholdet kvalificerede sig til EM-slutrunden i 2024 med en 2-1-sejr over Slovenien.

En sejr var nødvendig for at sikre kvalifikationen definitivt, og holdet leverede en overbevisende præstation og sejrede sikkert mod slovenerne, som var sjældne gæster foran Kasper Schmeichels mål.

Joakim Mæhle bragte Danmark foran efter 25 minutter, men kort efter udlignede slovenerne på en af deres meget få afslutninger i kampen, da Erik Janza skruede et frispark i nettet. Ni minutter efter pausen scorede Thomas Delaney målet til 2-1, der viste sig at blive afgørende i en fuldt fortjent dansk sejr.

Lodtrækningen af EM-grupperne foregår lørdag den 2. december, og du kan læse mere om denne og om muligheden for billetter til EM-kampene i Tyskland på fordanmark.dk

Parken ønsker tillykke til DBU, spillerne og alle danske fodboldfans med kvalifikationen og de oplevelser, der venter herrelandsholdet i Tyskland.

Her kan du se nogle af Lars Rønbøgs stemningsbilleder fra den store fodboldfest i rødt og hvidt i Parken: