Parken bliver Covid-19 testcenter

Parken bliver Covid-19 testcenter

OBS! TESTCENTERET ER FLYTTET UDEN FOR PARKEN BAG A-TRIBUNEN

Fra næste uge kan københavnerne blive testet for Covid-19 i Parken, der bliver nyt testcenter i samarbejde med Copenhagen Medical.

“Vi er en del af byen og vi er selv københavnere, så vi har her fået en mulighed for at bidrage til, at flere kan blive testet hurtigt for at bekæmpe smittespredning, og byen hurtigere kan blive sig selv igen, som vi alle ønsker det,” siger direktør Lars Bo Jeppesen.

“Samtidig giver det god mening i forhold til vores ambition om at være en større del af byen og Always On-tanken om, at Parken skal åbne sig mere mod byen.”

“Vi har tidligere lagt lokaler til undervisning af byens skoleelever, og nu stiller vi vores faciliter til rådighed, så københavnerne kan blive testet på en hurtig, sikker og nem måde,” siger Lars Bo Jeppesen.

Man kan i Parken få en WHO-godkendt antigen quicktest, der giver svar på under 15 minutter gennem Copenhagen Medical:

”Vi er enormt stolte af, at vi med vores quick-tests kan yde en så samfundsnyttig og værdifuld indsats i Parken,” siger Jeppe Handwerk, direktør i Copenhagen Medical A/S.

“Parken har størrelsen, beliggenheden og faciliteterne til testkapacitet i stor skala. Ved hjælp af vores tests, kan københavnerne dermed få et digitalt svar i løbet af 15 minutter.”

“Det betyder, at vi hurtigt kan bryde mange smittekæder, så smitteopsporing kan komme i gang øjeblikkeligt,” siger Jeppe Handwerk.

Parken åbner for tests mandag den 21. december, og der er ingen tidsbestilling, og du behøver heller ikke henvisning fra en læge, og testen er gratis.

Læs mere her på Copenhagen Medicals’ hjemmeside

Posted on: 16/12/2020Camilla