Parken byder velkommen til GORMS

Parken byder velkommen til GORMS

Opgraderingen af menukortet i Parken fortsætter, og nu kan gæsterne på Nedre C se frem til at kunne nyde nogle af de allerbedste pizzaer, København har at byde på, når GORMS åbner i Nationalarenaen.

GORMS har en række restauranter i hovedstaden og pizzabarer i blandt andet Torvehallerne og Tivoli Food Hall. Nu kan gæsterne i Parken også se frem til at kunne vælge GORMS, når de er på Nedre C.

”Parken skal være en del af København og København skal være en del af Parken,” siger direktør Jacob Lauesen.

“Det gør vi blandt andet ved at tage nogle af de dygtigste restauranter ind i Parken, så vores gæster kan vælge noget af al den lækre mad, byen er kendt for. Vi ser et rigtigt stærkt match mellem Nedre C og GORMS, og vi glæder os meget til at få dem herind.”

Pizza i grab’n’go format
Parkens gæster på Nedre C kan se frem til at prøve GORMS geniale grab’n’go version af deres tynde, sprøde pizzaer – nemlig Pizza-klapperen; en halv, håndlavet og sprød surdejspizza, klappet om sprød salat og dressing. Lige til at tage med i hånden og nyde på tribunen.

GORMS er tidligere kåret til byens bedste take-away og arbejder med en lang række forskellige spisekoncepter.

”Vi er passionerede mennesker, som elsker at samarbejde med de bedste samarbejdspartnere og omgive os med folk, der virkelig har passion for det, de laver,” siger Kristian Nielsen, eventchef hos GORMS.

“Det kommer vi til at opleve både i samarbejdet med Parken, og i høj grad også i vores møde med de fans/tilskuere, der kommer på tribunerne.”

“Vi brænder for at skabe en uformel og uprætentiøs spiseoplevelse med nærværende service og lækker mad af de bedste råvarer. Det vil vi også skabe i Parken,” siger Kristian Nielsen.

Du kan læse mere om GORMS på wearegorms.dk.

 

Posted on: 20/02/2023Torkil Fosdal