Parken går efter en million gæster i 2023

Parken går efter en million gæster i 2023

Der skal have været mere end en million gæster i Parken, når vi når udgangen af 2023.

Det er målsætningen i Nationalarenaen, hvor der venter et år med masser af store fodboldkampe med landsholdet og F.C. København og koncerter med store internationale navne.

Ambitiøst, men realistisk
”Vi har sat barren højt for det kommende år, hvor vi vil have mere end en million mennesker til at komme i Parken og have store oplevelser til fodboldkampe eller koncerter,” siger direktør Jacob Lauesen.

“Det er et ambitiøst mål, men vi mener også, at det er realistisk, og det vil bringe Parken ind i Top 5 over seværdigheder i København.”

Store oplevelser på plakaten
Ud over F.C. Københavns hjemmekampe bliver Parken i 2023 også rammen for seks store koncerter med Coldplay, Bruce Springsteen, der begge optræder to gange, samt Depeche Mode og Suspekt. Desuden er der pokalfinale og landskampe på plakaten.

”Det er et fantastisk flot koncertår, og når de største klub- og landskampe også er på programmet, så er vi meget optimistiske i forhold til, at vi kommer til at runde en million gæster. Det er helt i toppen af, hvad der har været i Parken på et år gennem tiden,” fortsætter Jacob Lauesen.

Totaloplevelsen skal også udvikles
”Målet er ikke alene at få rigtigt mange herind, men i højeste grad også hele tiden at udvikle totaloplevelsen for dem.”

“Vi er i gang med en stor udvikling på vores Food & Beverage område med masser af nye muligheder, vi har et nyt netværk i international topklasse undervejs, og vores serviceniveau skal være helt i top.”

“Det ser vi frem til at glæde en masse mennesker med, og vi kan næsten ikke vente med at komme i gang,” siger Jacob Lauesen.

Mange til første event
Første event i Parken i 2023 er FCKs Superligakamp mod AaB den 26. februar, som næsten 30.000 allerede har sikret sig plads til.

Posted on: 16/02/2023Torkil Fosdal