Stort fremmøde til åbning af “madoasen”

Stort fremmøde til åbning af “madoasen”

Tirsdag eftermiddag slog Stop Spild Lokalt dørene op for endnu et madudleveringssted i Danmark som led i kampen for at begrænse madspild.

Parken er glade og stolte over at kunne lægge lokaler til i form af arealet under Nedre C-tribunen, og ca. 500 mødte frem allerede her den første dag.

Den officielle indvielse blev foretaget af fødevareminister Rasmus Prehn, hans datter, folketingskandidat Nikoline Prehn, direktør Rasmus Erichsen fra Stop Spild Lokalt samt direktør i Parken og F.C. København, Jacob Lauesen.

Jacob Lauesen, Rasmus Erichsen, Nikoline Prehn og Rasmus Prehn.

Både Rasmus Prehn og Jacob Lauesen gav herefter en hånd med ved madudleveringen, som varetages af en række frivillige i Stop Spild Lokalt.

Jacob Lauesen, forklædt med forklæde, hjalp lidt med madudleveringen.

Allerede en times tid efter åbningen var der tyndet godt ud i boderne, hvilket jo også er meningen med det hele!

Stop Spild Lokalt forventer fremover at kunne indsamle endnu mere end her i begyndelsen, men der er en række praktiske og logistiske forhold, der skal løses. Derfor ligger Madoasens faste åbningstider heller ikke fast endnu, men i første omgang er planen at åbne på torsdag kl. 17 – hvis ikke Tour de France-forberedelserne gør det umuligt – og siden vil Stop Spild Lokalt informere nærmere om de fremtidige åbningstider.

Det skal vi også nok fortælle om her, men som sagt lægger Parken “kun” lokaler til og hjælper med praktikken, mens hele setup’et drives af Stop Spild Lokalt og deres mange ildsjæle. Derfor kan Parken/FCK’s kundeservice heller ikke svare på alle spørgsmål, men vi forsøger at hjælpe så godt vi kan.

 

Posted on: 28/06/2022Torkil Fosdal