Tribuner

Tribuner

Parken består af to langsider (A og C) og to endetribuner (B og D):

A-tribunen
B-tribunen
Carlsberg-tribunen (C)
Familietribunen (D)

De fire hjørner af stadion indeholder erhvervslejemål med kontorfaciliteter og forskellige virksomhedstyper (fitness, privathospital, restaurant m.m.)

A-tribunen er hovedtribunen med særlige faciliteter for VIP, presse mv, men de øvrige tribuner indeholder også loungeområder med VIP-faciliteter.

A-, B- og Carlsberg (C)-tribunerne består af en øvre og en nedre sektion, mens Familietribunen (D består af én sektion.

Til koncerter er scenen normalt placeret foran Familietribunen, som derfor vil være lukket, ligesom de yderste sektioner på langsiderne eventuelt også må lukkes, alt afhængig af scenekonstruktionen.

CARLSBERG (C-tribunen)
Carlsberg har været hovedpartner for F.C. København siden 1999, og da parterne i august 2011 indgik en ny 5-årig aftale, indgik det også i aftalen, at Carlsberg fra 2012 blev tribunepartner for C-tribunen. Aftalen blev senest forlænget i 2020, og den løber nu til 2026.


Kapacitet

Kapaciteten afhænger af hvilket arrangement, der er tale om.

Til fodboldkampe er den ca. 38.000:
A: ca. 12.100 tilskuere (øvre A: ca. 6.200, nedre A: ca. 5.900)
B: ca. 8.800 tilskuere (øvre B: ca. 4.100, nedre B: ca. 4.700)
Carlsberg (C): ca. 13.300 tilskuere (øvre C: ca. 6.000, nedre C: ca. 7.300)
Familietribunen (D): ca. 3.900 tilskuere

Nedre B har ca. 40 særlige pladser til kørestolsbrugere med tilhørende rampe/lift.

Til alle andre arrangementer end fodboldkampe kan fodboldbanen omdannes til tilskuerpladser ved at lægge plastikplader over hele banen. Området kan herefter bruges til såvel ståpladser som siddepladser, evt. med mobiltribuner.

Kapaciteten kan på den måde komme op på ca. 50.000, men det afhænger meget af den enkelte kunstners setup (scenens størrelse, mini-scener og platforme, boder, lys- og lyd-materiel osv).